Niveau 2

Cursus Mucha Musica

Proberen Durven Timing Muziek Improviseren Experimenteren Muzikale scènes

"Life is a lot like jazz. It's best when you improvise."
– George Gershwin

Deze vervolgcursus zit boordevol muzikale improvisatie!

Betrap je jezelf meezingend met de radio? Vond je in een eerdere improvisatiecursus de muziekles het hoogtepunt van de cursus? Ben je op zoek naar een (volgende) spannende en creatieve uitdaging en jezelf uitdagen op het podium? Dan is deze cursus vol muziek perfect voor jou!

Heb je enige basis op gebied van improvisatie (bijvoorbeeld de Basiscursus Theatersport of Introductiecursus Improviseren) en vind je muzikale improvisatie één van de leukste onderdelen van eerdere cursussen? Dan is de deze cursus op je lijf geschreven.  Net als de Vervolgcursus Theatersport wordt niet alleen naar het WAT gekeken, maar ook naar het HOE en WAAROM: wat werkt in een scène, hoe kun je daar binnen een gegeven situatie mee omgaan, en (tot op zekere hoogte) waarom werkt dat eigenlijk zo? Bij deze cursus is er aanzienlijk meer aandacht voor muzikale improvisatie (50% van de lessen is muzikaal).

Waar de cursussen op basisniveau vooral procesgericht zijn, gaat deze cursus van 12 lessen een stap verder: inhoud, presentatie en publieksinteractie spelen een grotere rol, en er wordt naar een publieksvoorstelling toegewerkt. De datum voor deze voorstelling wordt in overleg met de deelnemers gepland.

Info & Inschrijven

Tijd

Iedere dinsdagvond, van 20.00-22.00 uur

Eerste les

dinsdag 27 februari 2024

Docent

Luciën Greefkes en Nico Groenenberg

Lesoverzicht

27-2, 5-3, 12-3, 19-3, 26-3, 2-4, 9-4, 16-4, 23-4, 7-5, 14-5, 21-5 (30-4 geen les vanwege meivakantie)

Kosten

€295,- (12 lessen, inclusief 21% BTW). Wij accepteren U-pas budget, en houders krijgen bovendien aanvullende korting van 10%.

Minimum aantal deelnemers

6

Maximum aantal deelnemers

12

Vragen

info[at]springintheater.nl
06-34944350