Niveau 0

Workshop Improvisatie Particulieren

durven spelen lichaamshouding status emotie ruimtegebruik timing samenspel

Deze workshop is vooral toegespitst het gezamenlijk maken van plezier en de begeleiding voegt zich naar de (gewenste) sfeer van de groep.

Vrijgezellenfeest, vrienden- of familieweekend of een andere feestelijke bijeenkomst waarvoor je een (inter)actieve activiteit zoekt wat waar jezelf geen omkijken naar hebt? Een korte ‘workshop improvisatie’ is precies wat je zoekt..

In een korte ‘high-energy’ workshop maken de deelnemers op vlotte wijze kennis met een aantal kernelementen van (theater)improvisatie. In overleg kan de workshop meer of minder theatraal gemaakt worden, en desgewenst kunnen er ook vooral theatersport-spellen geoefend en gespeeld worden, al dan niet onder begeleiding van een improvisatie muzikant.

Deze workshop is vooral toegespitst het gezamenlijk maken van plezier en de begeleiding voegt zich naar de (gewenste) sfeer van de groep. Er mag gelachen worden. Deze workshop kan verzorgd worden voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijden. Ook workshops met kinderen en jongeren zijn mogelijk; gemengde groepen in overleg.

Info & Inschrijven

Duur

in overleg (minimaal 1 uur, gemiddelde duur 2 uur, langer altijd mogelijk in overleg)

Prijs

Tarief is in overleg afhankelijk van locatie, doelgroep, groepsgrootte, duur en leerdoel.