Niveau 0

Proefles

improvisatie & theatersport

Basis Improviseren Fouten maken Spelen Theatersport

The proof is in the eating of the pudding

In theater ‘spelen’ acteurs scènes, en creëren zo een nieuwe werkelijkheid. Voor veel mensen een magisch en spannend proces, helemaal als dat dan ook nog geïmproviseerd is. Het lijkt misschien moeilijker dan het in werkelijkheid is: zo is voor de Basiscursus Theatersport en de Introductiecursus Improviseren geen voorkennis nodig.

De drempel om aan zo’n cursus op beginnersniveau te starten kan echter best hoog lijken. Past het wel bij mij? Sluit het aan bij mijn verwachtingen? Wat voor lesstijl mag ik verwachten? Vragen die hands-on beantwoord worden in een (gratis) proefles. Want sommige dingen moet je gewoon doen in plaats van erover te praten: “The proof is in the eating of the pudding”.

In een proefles van 2 uur kun je proeven aan de basisprincipes van theatersport en theaterimprovisatie. De lesstructuur en -stijl zijn representatief voor de reguliere lessen, en er wordt geproefd aan de belangrijkste kernelementen van theaterimprovisatie, deels met werkvormen uit theatersport. Na afloop heb je een redelijk beeld, en als het bevalt kun je je opgeven voor één van de cursussen op beginnersniveau.

Info & Inschrijven

Wanneer

8-1-2024 20.00-22.00 uur

Instapeisen

geen ervaring vereist, wel bereidheid om te leren.

Minimum aantal deelnemers

6

info[at]springintheater.nl / 06-34944350

Maximum aantal deelnemers

ca. 16 (bij overschrijving kom je op een wachtlijst; hiervan krijg je via email bericht)

Kosten

geen (gratis!)

Vragen

info[at]springintheater.nl / 06-34944350

Docent

Nico Groenenberg