Workshop

Leiderschap en verantwoordelijkheid

Het aansturen van een team is soms een eenzame taak: iedereen kijkt naar jou voor richtingbepaling en duidelijkheid, terwijl je je zelf wellicht ook niet 100% weet. Toch is niets doen vaak kwalijker dan iets doen, zelfs als daar risico’s aan kleven. Duidelijke keuzes waar je voor staat zijn een stuk krachtiger dan halve keuzes, en mits de gevolgen van je keuze accepteert, ongeacht hoe deze uitvallen. Ieder probleem is een uitdaging, en in iedere uitdaging schuilt een overwinning. Op de theatervloer, maar ook in het echte leven.

Bij leiderschap denken we vaak aan managementrollen, maar leiderschap is voor iedere professional een essentiële kwaliteit. Iedereen wordt verondersteld zelf leiding te geven aan zijn eigen leven en ambities. In deze workshop gaan de deelnemers spelen met de belangrijkste elementen van leiderschap: het maken van duidelijke keuzes en daar verantwoordelijk voor nemen. Zowel individueel, maar ook in groepsverband.

Deze workshop bedoeld voor teams en professionals die beter grip willen krijgen besluitvormingsprocessen, zowel op individueel- als teamniveau.

Info

Duur

in overleg (minimaal 1 dagdeel)

Aantal deelnemers

6 - 15

Prijs

op aanvraag