Niveau 0

Jongerencursus Theatersport

durven spelen lichaamshouding status emotie ruimtegebruik timing samenspel

In deze korte introductiecursus leer je hoe je snel nieuwe dingen kunt bedenken en op anderen kunt reageren.

Wat zou ik doen als ik superrijk was? Hoe zou ik een apparaat aanprijzen als ik een verkoper op TellSell was? Hoe zou ik met handen en voeten uit kunnen leggen dat ik een brood wil kopen de winkeleigenaar alleen Koeterwaals spreekt?

Theatersport is een (korte) vorm van improvisatietheater waarbij je games speelt (denk aan de spellen in De Lama’s of In Goed Gezelschap) en is leuk om zelf te doen. In deze korte introductiecursus leer je hoe je snel nieuwe dingen kunt bedenken en op anderen kunt reageren. In 5 korte lessen van anderhalf uur leer je hoe je snel verhalen uit je duim kunt zuigen, en deze op zo’n manier te brengen dat iedereen je nog gelooft ook. Handig op school en thuis, en leuk om met je vrienden te doen. Deze cursus is speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar, dus je speelt alleen met leeftijdsgenoten (voor 18+ is er de Basiscursus Theatersport).

Deze cursus wordt voor het eerst gegeven, en kan alleen van start gaan als er een minimaal aantal deelnemers van 6 ingeschreven heeft. Bij succes wordt er een vervolgcursus voor jongeren opgestart, en bij voldoende animo een vaste theatersportgroep voor jongeren die ook wedstrijden gaat spelen met andere theatersportgroepen.

Ten aanzien van COVID-19 worden de overheidsrichtlijnen voor amateurbeoefening van cultuur nagevolgd. Neem bij vragen hierover gerust contact op.

Info & Inschrijven

Plaats

onbekend

Tijd

onbekend

Eerste les

onbekend

Docent

onbekend

Lesoverzicht

onbekend

Kosten

onbekend

Kosten U-pas houder

10% korting (selecteer bij opmerkingen ‘U-pas houder’)

Vragen

info[at]springintheater.nl / 06-34944350